Betroet partner i adtech & programmatic

Bliv en del af STEP Network

Vil du være en del af et af Nordens stærkeste netværk, med mere end en ½ milliard solgte annoncevisninger?

Erfaring siger os desværre, at det kun er få, der udnytter deres digitale annoncepotentiale fuldt ud. Måske gælder det også din virksomhed? STEP Network hjælper hver dag nogle af nordens største publishers med at optimere og løfte deres potentiale og omsætning. Og det vil vi også gerne gøre for dig.

 

 

Stay connected: Flere medier − fælles fordele

Når du bliver en del af STEP Network, bliver du en del af et netværk med de vigtigste mediebureauer, annoncører og annoncebørser i verden. Et setup, vi konstant fintuner, og det er der flere årsager til. Både fordi, vi ønsker at give dig det optimale mix af store og små brands, der er interesseret i annonceplads på netop dit site − til den rigtige pris. Og fordi, vi ønsker, at kvaliteten af dit annonceudbud skal være så højt som muligt, så din indtjening følger efter. Vi tester og udvikler kontinuerligt vores produkter og inddrager løbende eksisterende såvel som potentielle samarbejdspartnere i at forbedre vores tekniske såvel som kommercielle setup. Vi forholder os løbende til om vi gør det rigtige – både på dit medie, samt med de samarbejdspartnere vi benytter.

 

Din simple adgang til et komplekst annoncemarked

Vi er mere end bare et annoncenetværk. Derfor kigger vi ind i hele din digitale forretning og hjælper alle de steder, hvor vi har ekspertise. I STEP Network tror vi nemlig på, at gode relationer er opskriften på succes − krydret med transparens og en åben dialog. Derfor fokuserer vi også på at uddanne dig og give dig indsigt, blandt andet via løbende afrapportering, events, såvel som et unikt dashboard til dig som medie hvor du kan følge med i de tal der også er vores virkelighed.

 

 

Vil du have maximal udbytte af din annonceplads?
Tøv ikke med at tage kontakt.

 

Kontakt

Ulrik Kristensen

Head of Publishers and Partnerships

 

+45 25 48 43 98

ulkri@step.dk

Hvad siger vores kunder og partnere?

splash

KOM I GANG